Uppsöka en tandläkare i Stockholm akut?

Ibland händer det riktiga tråkigheter med dina tänder. Då kan du behöva uppsöka en tandläkare, och det akut. Bor du då i Stockholm så har du en himla tur.

Ibland händer det. Man biter av en tand. Eller så eskalerar en redan existerande tandvärk in absurdum, och man behöver en tandläkare. Akut. Och visst är det väl så, att man oftast biter av en tand på helgen, när allt är stängt? När ingen hjälp finns att nå. Åtminstone om Murphys lag får bestämma. Fast den där Murphy visste nog inte om att det finns tandläkare som jobbar på helger …

Trotsa Murphy, hitta en tandläkare akut

Ja, det finns ju faktiskt tandläkarmottagningar som har kvälls- och helgöppet. För när det är akut kan man inte ringa och boka en vanlig tid, då kan man behöva få vänta alldeles för länge. Därför behöver man få komma till en akuttandläkare. Och flertalet mottagningar erbjuder just sådana akuttider. En hel del av dem har även tider på kvällar och helger, när det vanligtvis annars är stängt.

Om du bor i Stockholm och biter av en tand, så har du kanske ändå tur i oturen. För här finns många tandläkare som arbetar med akuta fall. Så om olyckan skuller vara framme, grabba tag i din smarta telefon, skriv in frasen “akut tandvård i Stockholm” och tryck på sök. Snabbare än du kan ana har du fått tag i en akuttid. Det skulle inte den där Murphy ha trott!

10 May 2022