Upplev en otrolig safariresa

Många drömmer om att få se exotiska vilda djur i deras egen miljö. Det är inte möjligt i Sverige, men på en safariresa till Afrika kan du uppleva allt detta.

Vill vi i Sverige uppleva vilda djur så kan vi, om vi har tur, se några älgar, rävar eller rådjur. Visst finns det andra djur i våra skogar, men inga vilda exotiska djur. Ska vi se dem i Sverige, då behöver vi åka till en djurpark. Men det går inte riktigt att jämföra ett besök i en djurpark, där djuren är instängda, med att se dem i deras vilda och naturliga miljö.

Även vi svenskar har möjligheten att åka på en resa och uppleva de vilda djuren. Lejon, giraffer, elefanter, hyenor och mycket mer, kan du få se på en safariresa. Du kan köpa en välplanerad resa till Afrika som utformas helt efter dina önskemål. Se så många djur du hinner på en dag.

Att tänka på inför safariresa

Vilda djur är alltid vilda djur, därför gäller det att lyssna på reseguiderna och följa det de säger. Resan är säker. Ni åker i en ny och modern bil som ni alla sitter tryggt i. Utöver det har guiderna stor kunskap om de olika djuren.

Glöm inte bort att stoppa ned kameran i väskan. Minnet kommer alltid att sitta i huvudet, men att föreviga dagen med några vackra bilder på alla djuren, det är guld värt. Detta blir en resa du sent kommer att glömma, om den någonsin går att glömma. Gör livets resa.

Hitta mer information om safariresor hos: https://www.tanzaniatravels.se/

15 May 2023