Tryggare för klimatet med tryckeri i Malmö

I en digitaliserad värld kan det kännas extra roligt med fysiska föremål, såsom vykort och posters i papper. Med ett tryckeri i Malmö kan du klimatkompensera för dina tryckta produkter.

Digitaliseringen har gjort att alltmer av det som förut var tryckt material nu istället produceras på nätet. Kanske har du någon gång fått ett digitalt vykort? Eller stött på digitala annonser när du sökt efter information? Det finns många fördelar med att skicka information elektroniskt. Det går snabbare, och dessutom så kräver elektroniskt material ingen pappersförbrukning. Men många håller nog med att det finns en helt annan charm i att hålla ett fysiskt exemplar av någonting. Vem njuter inte av att få känna fukten från trycksvärtan i en riktig tidning på morgonen? Hur mycket roligare är det inte att hitta ett vykort i brevlådan än i e-posten? Och visst finns det en viss charm i att markera ett datum i en riktig väggkalender, istället för att bara använda mobiltelefonen?

Ett klimatneutralt tryckeri

Trots att det digitala formatet har många fördelar så finns det tillfällen då en fysisk produkt är att föredra. Med ett tryckeri i Malmö kan du nu klimatkompensera för dina tryckta varor. Klimatkompensation innebär att företag eller privatpersoner investerar i miljövänliga projekt, för att på så vis kompensera för sin negativa inverkan på miljön. All form av produktion idag genererar en viss mängd utsläpp, men genom klimatkompensering kan den skadliga effekten reduceras. Det gör att du kan njuta av dina pappersprodukter med gott samvete.

16 Sep 2021