Tips för dig som ska anlita en rörmokare i Hägersten

Ska du anlita en rörmokare för att installera en värmepump eller diskmaskin? Tänk då på att anlita en rörmokare i Hägersten som är behörig. Här är några tips.

När det gäller vvs-installationer finns det massor av byggregler som är viktiga att följa. Detta oavsett om det gäller en badrumsrenovering eller en installation av en värmepump. Fast även försäkringsbolagen ställer vissa krav för att deras försäkringar ska gälla. För att säkerställa att allt blir rätt ska man anlita en auktoriserad rörmokare som har alla de intyg som krävs.

Att hitta rätt rörmokare är inte alltid så lätt. Det bästa är att fråga vänner och grannar om tips. Man kan även använda sig av det sökverktyg som finns på intresseorganisationen Säker Vattens hemsida. Där kan kan man få tips på auktoriserade rörmokare i den stad som man bor i.

Det finns rörmokare i Hägersten som kan rycka ut akut

Behöver man akut hjälp med en vattenläcka eller stopp i avloppet ska man kontakta en rörmokare i Hägersten med journummer. Fast vill man ha hjälp med en installation av exempelvis en diskmaskin eller en badrumsrenovering kan det vara klokt att jämföra priser. Det gör man enklast genom att ta in offerter från några olika rörmokare.

Som privatperson har man även möjligheten att använda sig av rot-avdraget när man anlitar en rörmokare. Det får ner priset en hel del men det är också viktigt att man försäkrar sig om att den rörmokare man tänker anlita är auktoriserad. Innan arbetet påbörjas måste man även skriva ett tydligt avtal med rörmokaren.

6 Jun 2023