Tapas i Stockholm – ett gemytligt umgänge

Tapas är det perfekta valet i Stockholm för en middag på stan med gänget. Att dela på många små rätter och njuta av olika smaker är en härlig upplevelse.

Mia och Johanna messade med varandra i WhatsApp. De var väldigt sugna på att träffa tjejgänget igen. Att träffas hemma hos någon var otänkbart just nu. De flesta var i samma situation hemmavid. Antingen var det barn som tränade stup i kvarten eller tonåringar som spelade och skrek framför datorn.

Lägg till sambor, särbor, makar, hundar och allt annat. Det var rörigt på ett eller annat sätt hemma hos de flesta. Nej, en middag på stan fick det bli. Mia och Johanna kom fram till att de ville ha något mysigt ställe där man kunde sitta och småplocka med maten länge och få prata. Johanna messade att hon hade varit på en tapasrestaurang i Stockholm. Den restaurangen skulle vara perfekt.

Tapas för alla smaklökar i Stockholm

En lagom ljudnivå för trötta mammaöron som ändå ville höra samtalet. Dessutom helt underbar mat med många olika alternativ. Det skulle passa alla från konnässören till den kräsna i gänget. Nu var det bara att hålla tummarna för att de hittade en dag när alla kunde.

Ett meddelande i gruppchatten bekräftade att alla faktiskt verkade kunna den dagen. Det skulle bli en fantastiskt kväll att se fram emot. Få dricka lite gott, äta mycket gott och bara få sitta och snacka med väninnorna. En riktig energiboost som skulle stå sig ett tag framöver. Så ljuvligt!

11 Apr 2023