Stor utveckling för vuxenleksaker

Att sex är en stor del av våra liv är en självklarhet. Vi mår mycket bättre, ett samlag - och en orgasm - frigör endorfiner som gör att vi blir gladare, piggare och mer utåtriktade. Ett fungerande sexliv är, helt enkelt, en förutsättning för att man ska må bra - på samma sätt som träning, mat och kost är det. En positiv utveckling som vi gärna lyfter fram gäller vuxenleksaker och där numera även singlar kan tillgodose sina liv med mer - och bättre - sex.

Där man förr kanske såg vuxenleksaker som någonting skamligt och fult så är det idag en stor kommers kring området. Naturligtvis har diskretionen som internet ger påskyndat detta och ökat branschens omsättning - något som gjort att tillverkarna av vuxenleksaker tvingats använda sin fantasi för att nå - och stimulera! - kundernas behov. Att vi idag kan beställa våra vuxenleksaker online snarare än att besöka en fysisk butik har tagit bort mycket av skammen som tidigare fanns. Det handlar trots allt bara om att tillfredsställa ett grundläggande behov som finns hos alla.

Då du förr som kvinna sökte efter en sexleksak så fanns det kanske två modeller att välja på - dels de klassiska vibratorn och dels en större, mer realistisk löspenis. Båda fyllde sina funktioner - de finns fortfarande kvar i handeln - men de var inte för alla. Vi ser alla olika ut, vi har olika behov och vi stimuleras på olika sätt. Kort sagt: en- eller två sexleksaker räcker inte för den stora massan och här har det verkligen tagits stora steg.

Vuxenleksaker handlar även om att kunna vara diskret. Man vill kanske inte att gäster ska rota i sänglådan och slita fram en dildo modell större och här kan man idag välja olika, mindre vibratorer som är enkla att gömma undan. Och - om de skulle hittas - så kan ingen lista ut vad det är för något.

Mer diskreta vuxenleksaker nu

Även användningsområdet har kommit att utvecklas och här lyfter vi gärna fram den vattentäta stimulatorn som ett bevis på att tillverkare av vuxenleksaker tänkt till. Man veta tt många kvinnor har sin egentid i badkaret och man veta att det är i det varma badet som lusten kan komma - därför har man också utvecklat en vibrator som går att använda under vatten och som inte tar någon skada alls. Dessutom går denna typ hand-i-hand med det vi nämnde ovan. Den är nämligen utformad som en badsvamp och smälter således in perfekt i badrumsmiljön.

Vi skulle säga att det idag finns en större chans än någonsin att som kvinna kunna få sina behov tillfredsställda och detta oavsett om man lever i ett förhållande eller om man lever ensam. Något som är väldigt positivt då vi behöver den ventilen i våra liv för att kunna andas ut, slappna av och - så atts äga - lätta lite på trycket. Vi mår bättre av ett välfungerande sexliv - med eller utan partner.

20 Nov 2017