Sommaren perfekt för fasadmålning i Stockholm

Det är ju så underbart nu; mellan hägg och syren och tiden efter den. Alla borde ha ledigt och bara vistas utomhus och verkligen ta in den sommar som just nu råder på våra kalla breddgrader. Det är även för alla villaägare dags för att genomföra renoveringar, om man har en villa som behöver det. Just renoveringar som gäller tak och fasadmålningar är bäst att genomföra när det är sommar. De flesta villaägare bor ju i Stockholm, som är den stad där det bor flest i hela landet. Då är det mest en hantverkare som gör fasadmålning i Stockholm som behövs för villaägarna där. Men hur hittar man en bra och pålitlig hantverkare? De flesta ser ju till att ha semester just under juli, går det att få tag i någon just då?

1. F-skattsedel

Detta är det viktigaste när man väljer vem man ska anlita för sin fasadmålning i Stockholm, då om företaget inte har någon egen F-skattsedel, är ogiltigt att dra av på Rot-avdraget. På Skatteverket tänker man att du som kund till företaget, är egentligen arbetsgivare till dem om de inte har någon egen F-skattsedel. Då kan man bli tvungen att betala arbetsgivaravgift och alla skatter som man bör göra som arbetsgivare. Men det vill man ju inte, då är det viktigt att de har egen F-skattsedel.

2. Ansvarsförsäkring

Det är viktigt att de har en ansvarsförsäkring. Skulle något hända, ska inte du som har anlitat dem behöva betala för det. Sådant bör företaget själv ta ekonomiskt ansvar för. Därför är en ansvarsförsäkring viktigt då du bestämmer dig för att anlita ett företag.

3. Nöjd-kund-garanti

Har de en garanti på att de jobbar tills du som kund är nöjd med dem, är det lättare att våga anlita dem. Att de har en nöjd-kund-garanti gör att du bör vara nöjd innan de slutar. Har de arbetat på ett sätt som du inte är nöjd med bör de rätta till det som inte är bra.

4. Erfarenhet och kunnighet

Det är även viktigt att de har rätta erfarenheterna och är tillräckligt kunniga för jobbet. Just erfarenhet är viktigt, då det oftast uppstår situation som målaren bör kunna lösa på rätt sätt. Alla hus är ju olika, och ofta bör målaren kunna lösa olika situationer som är snyggast och mest noggrant. Fuskar hantverkaren kommer det felet att synas tills någon har rättat till felet. Och helst vill man inte ha något fel alls.

2 Jul 2019