Slipp dubbelarbete och anlita hemstädning

Det är många, till exempel barnfamiljer som dubbelarbetar. Det innebär att när föräldrarna har arbetat klart på jobbet, kommer de hem och måste arbeta med hushållet hemma. De måste arbeta med mathandel, matlagning, disk, städning och nattning. När det sedan är dags att göra det man själv vill göra, finns det ingen ork kvar. Då kan man både vara småbarnsförälder och göra det man vill göra, genom att anlita hemstädning i Göteborg.

Man slipper bråka med partnern om vems tur det är att städa hemma. Båda får komma hem till skinande rena hem. Förhållandet blir bättre då man slipper småtjafs. Kommer man hem när det är städat infinner sig en annan ro. Man kan ta det lugnt när man har arbetat. Man kan planera nästa roliga grej som man hellre vill göra. Båda blir nöjda, barnen blir glada över att kunna få sina föräldrars hela uppmärksamhet.

Det får du med en hemstädning

När du anlitar en hemstädning då bestämmer du tillsammans med företaget vad som ska ingå. Du får då rent kök; rentorkade köksskåp, rentorkad spis, rengjorda badrum, dammsugna och moppade golv och rentorkade speglar och rentorkade fönsterbrädor. Du slipper diska, dammsuga och torka rent. Men du slipper inte plocka undan dina egna tillhörigheter och personliga saker. Det kan vara en pedagogisk sak med barnen; lära dem att plocka undan efter sig. De gör ju som du gör, inte som du säger till dem att göra.

Rut-avdraget sänker priset

För den som tycker det är dyrt, kan man sänka priset med hjäkp av Rut-avdraget. Då betalar du enbart två tredjedelar av priset. Många städbolag för ansökningarna åt sina kunder och de behöver inte syssla med pappersblanketter och sådant. Kunderna betalar bara det sänkta priset. På så sätt blir det lättare för kunderna att anlita hemstädning, medan städbolagen får en chans att överleva och dra in uppdrag för hemstädning.

Göteborg levererar städbolag

Det finns stora behov av att få sina hem städade även i landets andra stad. Allt fler pendlar mellan jobb och hem. Det gör vardagarna mer hektiska då man först ska pendla långa sträckor innan man kommer till jobbeto och innan man är hemma. När man väl är hemma, har man stressat hem, arbetat hela dagen och har knappt någon ork sedan att städa. Då kan det vara skönt att anlita en egen hemstädning i Göteborg. Du kan då få en och samma städare som kommer hem till dig, så att du får chansen att lära känna dem. Läs mer om det på: http://www.hemstädninggöteborg.biz.

28 Sep 2018