Så är det att konferensa i Cannes

Dag 1

På plats för en konferens i Cannes kan en eventbyrån ta emot på flygplatsen och visar er hotellet där ni ska bo och låter er packa upp innan det är dags för lunch. Där möts ni av en välkomstdrink av eventbyrån. Sedan blir det lunch antingen på hotellet eller i en lokal som eventbyrån har valt ut år.

Där håller ni de viktigaste möten som ni har åkt till Cannes för att avhandla. Sedan avbryts mötena av en middag. På kvällen är det dags för en liten tripp i bergen, till en fransk vingård. Där får ni smaka på olika viner med lite lätt tilltugg. När ni är klara med det är det sedan dags för resa till hotellet och fritid innan läggdags.

Dag 2

Nästa dag äter ni frukost på hotellet och åker ut till platsen för konferensen, eller så har ni er den på hotellet. När mötena är slut, är det sedan dags för shopping och fritid. Senare på kvällen är det sedan dags för konferensens avslutning och en upplevelse över det vanliga när ni går ombord på en yacht och styr kosan ut mot öppet hav. Där blir ni bjudna på buffé och festar till musik av en DJ. När det sedan är dags för natt och hotellvistelse styr yachten in mot hamn och ni går antingen till hotellet eller ut till någon nattklubb i Cannes.

Dag 3

Dag 3 är enbart till för frukost och packning. Sedan blir det en återresa till flygplatsen som eventbyrån skjutsar er till och vinkar av. Förhoppningsvis har ni efter det haft en intressant  konferens och roliga minnen av resan. 

Anlita erfaren eventbyrå för konferensen

När det ska till att ordna med en viktig konferens, är det bästa man kan göra är att anlita en erfaren eventbyrå som kan arrangera den. En erfaren eventbyrå har alla kontakter som krävs på plats. De känner till vilka kockar som man kan anlita och som man kan lita på. De känner till duktig serveringspersonal. De känner till vilka båtföretag som man kan ta kontakt med och hyra yacht av. De känner till lokala vingårdar. De kan språket och har folk på plats som kan rycka in om något skulle hända under resans gång eller om det skulle finnas speciella behov av olika slag som är viktiga att ta i beaktande. Under en resa, kan vad som helst hända, så det är viktigt att alltid vara beredd på allt möjligt.

7 Jun 2019