Prova på klättring i Göteborg

Vill du testa på en ny sport där du har riktigt roligt samtidigt som det är utmanande för kropp och psyke? I Göteborg finns det klättring som alla klarar av.

Nils hade nyligen flyttat från en liten håla, till stora och härliga Göteborg. Det kändes som han aldrig fick nog av staden. Det var inte bara Liseberg och det härliga utelivet som ständigt lockade, utan det fanns så mycket mer. Ville Nils äta mat ute, där han bodde tidigare, då hade han två restauranger att välja mellan. Nu fanns det snarare ett hundratal olika restauranger att välja mellan.

Tillgång till ett gym var rena rama lyxen där han bodde förut. Nu hade han många valmöjligheter och han valde dessutom att kombinera träningen med klättring. Inte hade Nils haft en tanke på att kunna klättra inomhus tidigare. Men detta var nu ett perfekt alternativ för Nils som älskade att hålla igång kroppen på olika vis.

Utmana dig själv med klättring i Göteborg

Nils älskade att vandra och drömde om att klättra upp för berg. Ett av bergen han drömde om var Kebnekaise. Så att börja med bouldering i Göteborg var den perfekta starten inför att träna upp sig. Det är träning på ett helt annat sätt än vad det är på gymmet.

Det var inga problem för Nils att börja klättra i Göteborg, trots att han aldrig hade gjort något liknande innan. De tog emot såväl totala nybörjare som de som höll på med avancerad klättring.

9 Feb 2023