Parkering Arlanda - frågor & svar

Planerar ni en resa i sommar? Att resa som stockholmare är ganska enkelt. Du ringer en taxi - eller en Uber - och får sedan en pålitlig transport hela vägen fram till terminalen på Arlanda där du i lugn och ro kan påbörja incheckningen. Att resa från någon annan stad däremot - det kan både bli dyrt och besvärligt sett till logistiken.

För många familjer finns inget annat alternativ än att ta bilen. Tåget går förvisso förbi Arlanda, men det handlar då också om att ha tur att hitta ett tåg som A) avgår i en lämplig tid B) som de facto kör utan några stopp - signalfel, exempelvis och C) som inte kostar för mycket pengar.

Våra svenska tåg är mycket, men kända för låga priser är inte förknippat med dem. Bilen då? Ja, den ger en bekväm resa - men återstår gör ändå ett problem och detta i form av parkering Arlanda.

Fördelar med långtidsparkering

Kort sagt: kan man hitta parkering Arlanda och kan man i så fall också stå hur länge man vill? Svaret är ja. Parkering vid Arlanda är numera ett riktigt prisvärt alternativ som kommer med en massa smidiga lösningar inkluderat i priset.

Ett exempel på det senare handlar om transfer. Du parkerar din bil, du packar ur alla väskor - och sedan får du och familjen skjuts hela vägen till Terminalen. Detsamma gäller sedan vid ankomst till Sverige och Arlanda igen. Ni har redan pratat med personalen och det innebär att det finns ett nummer att ringa - och en person som hämtar upp er och kör er fram till er egen bil. Oavsett tid på dygnet.

Säker parkering vid Arlanda

Utöver detta kan man också vid parkering Arlanda exempelvis välja att få sin bil tvättad och där en utförlig rekond görs - både in- och utvändigt, om så önskas. Parkeringen är övervakad och larmad så det finns heller ingen risk för att någon objuden gäst tar sig in och stjäl bilen - eller saker ur den. Att välja bilen är för många det enda alternativet vid en utlandsresa. Genom parkering vid Arlanda så slipper man en del av de logistiska problem som kan uppstå.

Du kan läsa mer om långtidsparkering vid Arlanda på denna sida: https://arnlangtidsparkering.se/sv/ 

6 Apr 2023