På köparens marknad kan en mäklare i Farsta hjälpa dig sälja till rätt pris

Att ta hjälp av en mäklare i Farsta är viktigare än någonsin om marknaden är till fördel för köparna när det är dags för dig att sälja din fina lägenhet.

Det är inte ovanligt att känna viss oro inför att sälja sin lägenhet, när bostadsmarknaden befinner sig i gungning. Särskilt inte om du råkade köpa lägenhet på vad som kunde beskrivas som “säljarens marknad” och nu står inför att sälja samma lägenhet på “köparens marknad”. Du kan till och med känna osäkerhet inför om du kommer få tillbaka pengarna, än mindre göra den vinst du trodde att du skulle göra på fastighetsaffären.

Med det i åtanke är det självklart att du vill göra allt du kan för att maximera slutpriset på budgivningen. Detta kan du uppnå i flera steg. Det första steget är att locka så många spekulanter som möjligt till visningen. Det kan du göra genom att arbeta strategiskt med homestyling, mäklarbilder och vilket datum du väljer att hålla visningen.

Därför bör din mäklare hålla i visningen – inte du

Med hjälp av en bra fastighetsmäklare i Farsta kan du känna dig trygg med att inte vara ensam om alla beslut som gäller försäljningen av din lägenhet. Även om det självklart är du som bestämmer hur din lägenhet ska säljas, kan din mäklare erbjuda dig mycket kompetent rådgivning.

Under visningen kommer dessutom en fastighetsmäklare kunna tala för lägenheten på ett objektivt och säljande sätt, som du själv kanske inte skulle kunna göra. Det är mycket ovanligt att säljaren är närvarande på visningen, och detta av en anledning. På en komplicerad bostadsmarknad är det självklart din mäklare som ska hålla i rodret i kritiska skeden som visningen.

14 Jan 2023