Mäklare med kunskap om Strängnäs

En mäklare i Strängnäs kan inte bara hjälpa kunder att köpa och sälja hus. De har även stor kunskap om staden och området runt omkring för den som är nyfiken.

Alex hade fått jobb i Strängnäs och behövde snabbt hitta ett nytt boende. Han hade bokat tid hos en mäklare som lovade ta fram några intressanta objekt till deras möte följande vecka. Alex hade stora förhoppningar att det skulle lösas snabbt då han skulle börja om ett par veckor, och han ville inte pendla.

Under turen till Strängnäs tänkte han på sonen som var fjorton. Han undrade vad han skulle tycka om att åka från Stockholm när det var Alex helg. Han hoppades att deras gemensamma intresse för olika sportaktiviteter skulle hjälpa. Han gjorde en mental notering att fråga mäklaren om vad som fanns när det kom till utomhusaktiviteter.

Mäklaren svarar på fråga om aktiviteter i Strängnäs

På mötet med mäklaren i Strängnäs gick de igenom några lägenheter och ett hus. Det sistnämnda var Alex mest nyfiken på. Det var inte stort men kunde passa för honom, sonen och varför inte en ny kärlek så småningom. Det var lika mysigt som han trott och mäklaren berättade om husets värmesystem, lagfarter och andra viktiga detaljer.

På vägen tillbaka till kontoret kom han på det och frågade om aktiviteter. Det fanns inte någon, utan många. Vandring, segling och ett område med skateboardramper. Där fanns simhall och och möjlighet att prova SUP. Redan nu visste Alex att det skulle bli enkelt att få sonen att vilja komma hit. Kom i kontakt med en mäklare här: www.mäklaresträngnäs.net

25 Jun 2022