Mäklare i Nacka hittar rätt köpare

Ska du sälja ditt hus med förtjänst, är det bra om du anlitar en mäklare i Nacka som har ett stort kontaktnät och får in mängder av förfrågningar hela tiden.

Mäklaren är inte bara spindeln i kontaktnätet utan också en mycket skicklig säljare, som fångar upp signaler om vad köparen vill ha. När det sedan dyker upp ett lämpligt objekt tar det kanske inte så lång tid förrän affären är klar. En fastighetsmäklare i Nacka är också expert på byggnader och juridik.

Det är viktigt att kontraktet skrivs på rätt sätt och att fastighetens skick är noga utvärderat. Köparen har rätt att bli informerad om de fel som finns, eller de reparationsbehov som är akuta. Då kan man sälja med gott samvete. Numera är de flesta äldre hus renoverade både en och flera gånger, och ofta är lägenheter i toppskick där man inte väntar sig det.

Mäklare hittar guldkornen

Alla hus har någon skavank, men mäklaren ser ljusglimtarna i tillvaron och kan konsten att framhålla fastighetens allra bästa sidor. Det kan vara något som kunden har önskat sig, en speciell begäran som kunden vill ha uppfylld, och då poängterar mäklaren just detta.

Det kan vara närheten till en fotbollsplan, eller till en stormarknad, eller helt enkelt till en busshållplats. Kanske vill kunden ha en uppvuxen trädgård, och då kanske ditt hus blir perfekt. Det är inte långt till en mäklare i Nacka, varken för spekulanter eller för säljare. Där finns det en expert på hus och hur man säljer dem. Kontakat en duktig mäklare via denna hemsidan: mäklareinacka.nu

8 Aug 2022