Mäklare i Mölndal ett riktigt proffs

Sälja hus kräver mer än vad man kan tro. Det måste presenteras så att det lockar olika köpare, och det är något som mäklare i Mölndal är mycket duktiga på.

Familjen hade växt och behövde mer plats. Därför bestämde de sig för att leta efter ett nytt hus, även det i Mölndal då de trivdes bra. Båda Anna och Per var mycket upptagna med sina respektive företag och vare sig ville eller kunde ta hand om försäljningen på egen hand.

De hade blivit mycket förtjusta i den mäklare som hjälpt dem att hitta deras nuvarande hem och nu var det dags att ta kontakt med henne igen. De var säkra på att hon kunde hjälpa dem med försäljningen, och kanske hade hon ett hus att sälja dem. Det hade varit perfekt.

Mäklaren levererade bästa servicen

De hade fyllt i information om huset på mäklarens hemsida och blev sen kontaktade av Mia, som hon hette. Innan de gick vidare med försäljningen skulle en värdering av huset i Mölndal göras. Först efter att de godkänt värderingen skulle de börja med de åtgärder som krävdes inför den kommande försäljningen.

Värdet på huset stämde överens med de egna jämförelserna. Huset hade en vacker veranda, bergvärme och var beläget i ett bra område. Alla fördelar som förhoppningsvis skulle ge lite extra tusenlappar på priset. Men innan de kom så långt skulle huset städas och ställas i ordning för fotografering. Bilderna skulle läggas ut på nätet. Det kändes bra, vilket egentligen inte var konstigt med den proffsiga hjälp de fått. Hör av dig till en mäklare via denna mäklarfirma: www.mäklaremölndal.com

1 Jun 2022