Laddstation som underlättar livet med elbil i Stockholm

I takt med att användandet av elbilar ökar, jobbar flera aktörer med att installera en ny, modern form av laddstation i Stockholm och kringliggande orter.

Att föreställa sig ett samhälle utan någon sorts bil är svårt, rentav otänkbart. Dock är de flesta överens om att de bensin- och dieseldrivna fordonens dagar är räknade. Om vi ska kunna leva i ett på samma gång effektivt och hållbart samhälle, behöver vi titta på de alternativa drivmedlen och där har de eldrivna bilarna hittills visat sig vara det bästa alternativet.

Det ska bli enklare för ägare av elbil att hitta platser där man kan ladda sin bil. I Stockholm tänker man progressivt och jobbar aktivt för att du som elbilsägare lättare ska hitta en laddstation i Stockholm för din bil, både på hemmaplan och i närheten av där du arbetar. Du kan som privatperson låta installera en egen laddstation vid ditt hem och du kan ofta välja mellan ett stort antal modeller.

En laddstation anpassad för alla ändamål

Hur man enklast tar reda på vilken sorts laddstation som passar bäst, är genom att ta kontakt med någon av de aktörer som jobbar med detta och ta reda på mera. Kanske använder du en hybridbil och då har de säkert en modell som passar också.

Är du arbetsgivare eller sitter med i styrelsen för en bostadsrättsförening och har börjat märka att allt flera av de anställda eller boende har börjat använda elbilar? Då är det kanske läge att låta installera laddstationer vid företagets eller föreningens parkeringar. Mer information om laddastation finns att läs här: https://hrbladdstolpar.se/

26 Mar 2023