Hög tid för golvslipning i Stockholm

Man kan bli hemmablind på ett slitet trägolv hemma i bostaden i Stockholm, tills man plötsligt en dag öppnar ögonen och inser att det är dags för golvslipning.

“Nu är jag less på det här! Vi måste faktiskt leta reda på någon som kan slipa golv i Stockholm. Jag står inte ut med den här slitna parketten en dag till.” Dessa hårda ord kom från Leif och var riktade till hans hustru. Orden åtföljdes dessutom av en ljungande blick.

Cilla tittade förvånat upp. Det var inte likt Leif att låta på det viset. Visserligen höll han på att städa, och det kunde göra vem som helst på dåligt humör, men ändå. Hon vände blicken dit hans var riktad – mot vardagsrummets parkettgolv. Ja, faktum var att det nog var för första gången på länge som hon verkligen tittade på det.

Hitta en firma som fixar golvslipning

Han hade naturligtvis rätt. Det var inte tu tal om saken. Parkettgolvet såg helt enkelt bedrövligt ut. Det hade varit ganska fint när de flyttade in, fast inte nytt ens då. Någon gång för länge sedan hade de talat om att slipa om det. Men det hade inte känts lönt så länge som barnen var små och kajkade runt med lära gå-stolar och bankade med allsköns leksaker i golvet.

Men nu var småbarnstiden sedan länge förbi. Nu var det faktiskt dags att göra något åt golvet. Alltså svarade hon “Du har rätt. Vi letar reda på en golvslipningsfirma och får det gjort. Bara du lugnar ner dig.”

13 May 2023