Hjälp med inredning vid försäljning av hus i Stockholm

Att sälja ett hus i Stockholm som är tomt och utan inredning är svårt. Då är det väl värt att ta hjälp av en firma som erbjuder homestyling. Det lönar sig.

Huset hade varit till salu ett tag nu. Per och Mona hade valt att köpa nytt innan det gamla hade sålts. Det hade varit en chansning och den hade inte riktigt gått hem. Nu stod de med dubbla bostäder och därmed dubbla kostnader.

De hade tömt det gamla huset och det gjorde det inte precis lättare att marknadsföra. Det kan vara rätt svårt för en köpare att visualisera hur fint det kan bli med möbler, tavlor och gardiner. Det enda hen ser är ju märken efter tavlor på väggarna och skrapmärken efter möbler på golvet i rum som för övrigt är helt kala och tomma.

Inredning med mysfaktor

Kassan var på väg att dräneras och något drastiskt behövde göras. De hade redan gått ned något med utropspriset och ville inte gärna sänka det ännu mer. Mäklaren hade tipsat om homestyling tidigare, när de fortfarande bodde kvar, men de hade mest tyckt att det kändes jobbigt och lite fjantigt.

Nu föreslog mäklaren det igen. De hade kontakt med en firma som sysslade med inredning i Stockholm och som erbjöd homestyling som en av sina tjänster. De kunde förse huset med komplett inredning. Till och med blommor och annat som gav mysfaktor ingick. Nu kändes det inte fjantigt längre. De var överens om att detta var rätta vägen att gå.

27 Oct 2022