Hitta rätt mäklare i Upplands Väsby

Har det blivit dags att flytta vidare och att anlita en mäklare i Upplands Väsby för att sälja bostaden? Var då noga när du väljer mäklare. Här är några tips.

En bostadsförsäljning kan vara livets viktigaste affär, särskilt om pengarna ska investeras i ett nytt bra boende. Därför gäller det att försöka få ut så mycket som möjligt vid försäljningen. Det är därför som valet av mäklare är så viktigt, och att du inte lämnar något åt slumpen.

Ett bra sätt att hitta en bra mäklare är att fråga runt bland sina vänner. Att gå på rekommendationer från närstående är nästan alltid det bästa. Du kan även få tips på mäklare genom att studera bostadsannonser. Men det är viktigt att du träffar minst två, tre stycken innan du bestämmer sig.

Mäklare som erbjuder kostnadsfri värdering

De flesta mäklare erbjuder kostnadsfri värdering av bostäder utan krav på att du sedan anlitar dem. Därför kan du enkelt be några olika mäklarfirmor göra en värdering och samtidigt passa på att intervjua dem och få svar på alla dina frågor. Bland annat kan priset, och vad som ingår, skilja mellan olika mäklarfirmor.

Det finns exempelvis en mäklarfirma i Upplands Väsby där även styling av bostaden ingår. En kunnig mäklare kan även ge tips och råd på små förändringar som kan göra att man får ut ett mycket bättre pris. Det kan exempelvis vara att måla om en vägg eller att ta ner gardinerna och låta ljuset flöda in i hela bostaden.

12 Jan 2023