Göteborg har många duktiga takläggare

När tak ska läggas kan man göra det själv vilket är fullt möjligt. Men för att bli enligt konstens alla regler är nog en takläggare från Göteborg att föredra.

Andreas var en riktig hemmafixare. Det spelade ingen roll vad som skulle göras så var han säker på att han kunde göra det själv. Hans fru lät honom hållas när det kom till ett visst snickeri och att måla, medan eljobb och takläggning var uteslutet. Anledningen var när försäkringen gällde och så säkerheten förstås.

Kommande sommar skulle huset få ett nytt tak. De hade besiktat tidigare och visste att de skulle kunna vänta ett par år till och bara byta några tegelplattor nu. Men det kändes onödigt att vänta på att ett småjobb ändå behövde göras för att säkra att det inte blev fuktskador. Andreas var som vanligt på G och frun var tvungen att bromsa.

Takläggare för ett säkert och noggrant jobb

Andreas fru kände sin make allt för väl. Därför planerade hon en semesterresa som han godkände. Detta gjorde hon efter att hon fått ok från den takläggare i Göteborg de gemensamt bestämt sig för att använda. På så vis var de inte hemma när taket skulle läggas och Andreas skulle inte riskera liv och lem för att han envisades med att lägga taket själv.

När takläggaren kom för att se över taket och planera jobbet var denne medveten om Lisas, Andreas fru, planer och var helt med på noterna. När resan var bokad kunde inte Andreas göra något mer än att acceptera fakta. Taket skulle läggas under deras semester och vara klart när de kom hem. Det var nu åtminstone en av dem som var nöjd.

23 Jul 2023