Funderar du på att hyra buss?

Att hyra buss kan vara den smarta lösningen när du funderar på hur du ska förflytta dina gäster. Men hur kan man hyra buss i Uppsala eller annan storstad?

För den som ska hålla i en större fest kan det vara klurigt att hitta en lokal som alla gäster kan ta sig till. Kanske ligger den perfekta lokalen en bit bort från hemstaden. Då kan det uppstå problem med transport för gästerna. Ett enkelt sätt att lösa detta som värd eller värdinna är att hyra buss åt gästerna.

Att hyra buss i Uppsala eller någon annan storstad är lätt. Det finns en uppsjö av bussbolag i större städer som erbjuder smarta transportlösningar för privatpersoner. Allt från små minibussar till stora dubbeldäckare går det att få fatt i.

Vad ska man tänka på om man ska hyra buss?

Egentligen finns det inte speciellt många parametrar att ta hänsyn till när man ska hyra buss. Det viktigaste är att välja en lagom stor buss. En buss som med enkelhet rymmer antalet gäster men som inte är för stor. Gästerna ska sitta bekvämt i bussen och eventuellt bagage ska kunna lastas i bussen.

Om bussfärden är av det längre slaget är det ett hett tips att förbereda någon typ av underhållning till bussturen. Kanske ett quiz, ett litet föredrag eller en sångstund. Detta brukar vara ett populärt inslag för de resande gästerna och ett kul sätt att få igång festen. Har festen ett tema kan detta med fördel lysa igenom redan under bussturen.

28 Feb 2023