För hundra år sedan var det knappast aktuellt med badrumsrenovering i Stockholm

Du behöver inte ha kvar ditt gamla badrum för kulturhistorien i Stockholm. Med en modern badrumsrenovering kan du plantera orkidéer i tvättbaljan istället.

En gång i tiden fanns inga badrum. Faktum är att de första badrummen för vanligt folk i Stockholm inte dök upp förrän på 1930-talet och då var de inte ens särskilt allmänt förekommande. Förr fick man helt enkelt tvätta sig i en balja, ibland med kallt vatten och ibland med redan smutsigt vatten.

Tack och lov för att den tiden är förbi! I moderna hem är badrummet ett av de viktigaste rummen. Trots det är många badrum slitna. Även om du inte har en gammal hink stående på golvet kanske ditt badrum har sett bättre dagar. Då kan det vara dags för en badrumsrenovering.

Varje hem kräver sin unika badrumsrenovering

Genom att anlita någon som är expert på badrumsrenovering i Stockholm får du hjälp med allt från planering och inköp till kakling och installation. Alla bostäder är unika och har sina egna förutsättningar. Om du bor i ett äldre hus kanske du vill ha ett badrum som passar in i samma charmiga stil.

Lyckligtvis innebär det inte att du måste plocka tillbaka förfädernas gamla balja. Moderna badrum har alla bekvämligheter, samtidigt som de passar in i resten av bostaden. En badrumsrenovering är något av det finaste du kan ge ditt hem. Och den där gamla baljan kan du till exempel använda för orkidéer i ditt nya badrum.

10 Nov 2022