Flyttfirma på Gotland behöver bokas

Flytten blir inte alltid när man tänkt sig och plötsligt räcker inte tiden. Då är det tur att det finns en flyttfirma på Gotland som rycker in och hjälper till.

Ida hyrde en lägenhet i Visby medan hon letade efter en permanent bostad. Vad hon inte räknat med var att hon skulle hitta sitt drömhus så snabbt. Det var i början av turistsäsongen och när hon nu inte hittat något innan tänkte hon att det var lika bra att vänta tills det lugnat ner sig en aning.

Det var då det hände. En annons i tidningen deklarerade att ett hus hon tyckte mycket om nu skulle säljas. Snabbt som ögat kontaktade hon ägarna och fick komma på visning. Tricket var bara att hon behövde ta över huset med detsamma. Då hon inte hade råd med två hyror behövde hon flytta snarast, men skulle hon hinna?

Flyttfirma med tid över

Jobbet hon hade skulle ha massor att göra och det fanns inte en chans att få ledigt. Tanken på att behöva tacka nej fick henne att börja tänka frenetiskt. Kunde hon ha råd att hyra en flyttfirma här på Gotland och i så fall fanns det någon som hade tid? Det visade sig att turistsäsongen inte var samtidigt för flyttfirmor.

Lycklig över att hon hittat en flyttfirma och kunde använda rutavdraget bestämde hon sig. Innan huset skulle visas för spekulanter tackade hon ja och började packa de få timmar hon inte jobbade eller sov. Adrenalinet gav henne den energi hon behövde och snart var det dags för den stora dagen.

Du kan läsa mer om en flyttfirma på denna sida: https://www.flyttfirmagotland.nu/ 

9 May 2023