Fixa semestern med ett nyckelfärdigt Attefallshus i Stockholm

Varför ska ett Attefallshus i Stockholm bara vara till för släkt och vänner? Nej, ta och flytta till “landet” själv och lev ett enkelt liv i din extrastuga.

Ett extra utrymme är välkommet för nästan alla familjer. Hus har en viss tendens att fylla upp sig själva med prylar med åren. Har man en hobby som tar lite plats blir det ganska snart platsbrist i hemmet. Och har man vänner och släkt som inte bor runt knuten behövs ibland sängplatser man inte har.

Alla, eller nästan alla, har ibland behov av att byta miljö. Att se saker från en annan vinkel ger livet och humöret en positiv skjuts och att man orkar ta itu med vardagen igen. Det behöver inte vara en världsomsegling man gör utan en kortare utflykt räcker fint. Här kan man använda sin fantasi och skapa nya perspektiv.

Attefallshus som semester och retreat

Möjligheten att utan bygglov uppföra ett attefallshus ger oanade möjligheter. Huset ska ha vissa maximimått och måste placeras korrekt på en tomt men sedan är det ganska fritt att uppfylla drömmarna. Extrabostad för vuxna barn eller ännu vuxnare föräldrar. Alternativt hobbylokal eller fristad för den som söker lugn. Bara fantasin sätter gränser.

Så ta och skaffa ett attefallshus och ta sedan semester där. Lev minimalistiskt och sitt utanför det i solen på gräsmattan och titta på “grannhuset”. Skaffa plastpool, sandstrand och solstolar. Fyll kylen med goda drycker och semestermat. Plantera inget. Gratulera dig själv till dina goda idéer och ha en budgetsemester med lyxkänsla.

4 Apr 2023