Bussresa i blommornas Europa

För den som älskar blommor finns inget land som Holland. Genom att boka sig på en bussresa genom Europa kan man gå njuta av det vackra med andra likasinnade.

Blomsterföreningen hade under de senaste åren växt i den lilla staden. Fler och fler ville lära sig om blommor och hur man arbetade i sin trädgård. Vilka blommor som passade var och när. När de passerade femton medlemmar beslutades att de skulle göra en resa för att uppleva blomlandet Holland.

Erika hade hittat ett bussbolag som hade en bussresa i Europa som tog deltagarna till blommornas förlovade land. Den resan ville de åka på. Men de förstod att det skulle bli svårt att boka in alla på en vanlig resa. Därför bestämdes det att de skulle försöka hyra en egen buss för samma tur.

Bussresa när föreningen blomstrar

Bussbolaget kunde erbjuda dem en egen buss då de kunde fylla hela den. De skulle betala samma pris per person som om de åkt i en blandad grupp. Med förutsättningen att de ville ha samma rutt och det ville de. Denna bussresa skulle starta i Stockholm för att sedan ta dem ner genom Europa.

Det ingick resa, hotell, mat och utflykter. De skulle besöka det berömda blomstertåget och den berömda parken Keukenhof. Som väntat ville alla i föreningen följa med och bussresan ut i Europa bokades så snart alla anmälningar kommit in. Nu var det bara att börja längta och det var inte svårt då det var det enda de pratade om.

18 Mar 2023