Bilskrot i Trollhättan med omnejd

Bilskrot hittar du inte bara i Trollhättan utan på många platser runt om i landet. En verksamhet som funnits i många år och kommer finnas så länge vi kör bil.

Föreställ dig att du har en bil du älskar över allt annat. Du lagar den och ser om den. År ut och år in. Du kör den med försiktighet och är snäll mot den. Byter olja regelbundet och laddar batteriet när det behövs. Ändå kommer det att komma en dag då den inte längre är funktionsduglig.

Med tungt hjärta lämnar du över den i skrotnisses vård. Troligtvis får du en liten peng för att din skrotbil är i så gott originalskick att delarna kan utnyttjas Även om det inte lättar sorgen över att behöva skiljas från en torgen trotjänare så vet du i alla fall att vissa delar kommer att leva vidare.

Bilskrot och miljö går hand i hand i Trollhättan

På skroten tar skrotnisse varsamt isär hela bilen in i minsta beståndsdel. Om du tänker efter så ger det andra bilägare en möjlighet att köpa de delar som kan användas. De delar som inte kan användas och är farliga för miljön tas om hand på ett lämpligt sätt och orsakar ingen skada.

Med andra ord är din bil till nytta även långt efter det att den slutat vara dig behjälplig i vardagen. Du får helt enkelt hitta dig en ny trotjänare som kommer ta dig med på nya spännande färder innan även den hamnar på en bilskrot. Kanske i Trollhättan. Ta kontakt med en bilskrot i Trollhättan genom att besöka bilskrottrollhättan.se.

23 Jan 2023