Behöver du sälja en defekt bil?

När den gamla bilen och du är redo att avsluta ert förhållande kan ni båda vinna ändå. Att sälja defekt bil behöver inte alls vara krångligt. Det finns köpare.

Alla som någon gång ägt en trasig och uttjänt bil vet hur det är. Den blir väldigt lätt stående, i alla fall om du har tillräckligt med utrymme för att förvara den. Man vet att det inte är en idealisk lösning men livet är stressigt. Det finns ganska mycket annat som har prio framför en skrotbil.

Sanningen är att även en defekt bil har ett värde. Till och med en krockskadad bil kan vara värd en slant. För den händiga finns det delar att plocka, renovera och sälja. Det finns människor med stort motorintresse och mindre plånbok som tycker det är kul att göra iordning en äldre bil.

Hur man kan sälja en defekt bil

Har man en gång varit med om arton svar men noll seriösa sådana när man försökt sälja en bil online är man inte jättesugen på metoden. Alla verkar tro att man blir salig av att få en femhundring? Och då har vi inte ens börjat tala om däcksparkarna som dessutom har med sig en kompis, utvald för sin stöddighet…

Det enkla och rätta sättet att sälja defekt bil finns hos seriösa företag med bra affärsidéer. De ser saken på liknande sätt som du. Det finns alltid saker att ta tillvara även hos en defekt bil och vissa kan renoveras med bra resultat – för den som har kunskaper och resurser.

18 Apr 2023