Behöver du badrumsrenovering i Stockholm?

Om det är så att du önskar att höja värdet på din bostad genom att göra en badrumsrenovering kan du behöva  få tag i duktiga hantverkare. Och det behöver ju inte bara vara därför som man önskar sig en badrumsrenovering, man kan ju önska sig ett finare, mer praktiskt badrum, eller ett som inte är så utslitet, sönder eller vad det nu kan vara fråga om. Renovera badrum kan vara omöjligt för den som inte har gjort det själv någon gång. Då behöver man få tag i kompetenta VVS-montörer, kaklare, golvläggare och målare som kan komma och utföra badrumsrenoveringen åt en. 

Välja hantverkare i Stockholm

Bor du i Stocholm har du tusentals hantverkarfirmor att välja mellan. Vilken av dem ska du välja? Här är det faktiskt viktigt att välja den som är rätt. För det finns de som inte riktigt är noggranna med jobbet. Varför någon inte är noggrann med sitt arbete är svårt att svara på. Men ser man på resultatet på en del hantverkararbeten inser man att alla inte är särskilt noggrann med hur de löser skarvar, hur de skär i mattor, hur de kaklar kring en strömbrytare, ett rör och så vidare. Man vill ju ändå ha en hantverkare som gör arbetet noggrant, eller hur? Lägger man fler 100.000-tals kronor på ett badrum vill man ju att det blir på bästa tänkbara sätt, eller hur? Så då gäller det att faktiskt vara kritisk när man väljer hantverkare.

Hur har de arbetat tidigare?

Att byggjobbarna är utbildade, kompetenta och erfarna är väl det mest grundläggande eller hur? Sedan vill man ju veta att när de väl arbetar så gör de det på ett så noggrant sätt som de bara kan. Det är då man alltid bör efterfråga referenser. På vilket sätt har de gjort med tidigare kunder? Man kan även läsa på olika omdömessajter som redo.se och yelp.se. Är man ännu osäker på hantverkaren man funderar på att anlita, kan man alltid kontrollera med Allmänna reklamationsnämnden (ARN). Har de fått in anmälan om företaget? Har de fått återkommande klagomål? I så fall bör man inte anlita dem. En annan mycket viktig sak som man bör kontrollera är att de har egen F-skattsedel. Utan dem är det nämligen inte möjligt att göra Rot-avdrag. Det är även viktigt att de har egen ansvarsförsäkring, om något skulle hända under arbetets gång, bör hantverkaren sjäv stå för det ekonomiska ansvaret. Läs mer om ett sådant hantverkarföretag på: https://www.badrumsrenoveringarstockholm.nu.

22 Jul 2019