Anlita stenentreprenad för trädgårdsgång

Stenentreprenad är inte ett ord man hör särskilt ofta. Vilket i och för sig är märkligt då arbetet gäller golv, fasader, markarbeten och trädgårdsanläggningar.

Agneta hade äntligen övertalat maken att de skulle anlägga en vacker trädgård istället för den stora gräsmattan som ingen använde längre. Han hade varit motvalls och sagt att den var bra om barnen ville spela fotboll. Men han visste lika väl som hon att de var vuxna och barnbarnen skulle klara sig med en tredjedel av gräsmattan.

Så helt plötsligt ändrade han sig och deklarerade, som om det varit hans idé, att de skulle skapa en vacker trädgårdsanläggning. Hon visste bättre än att argumentera. Hon fick trots allt precis vad hon ville och alla vänner och bekanta visste att det var hennes dröm. En landskapsarkitekt hade anlitats som i sin tur ordnade med en stenentreprenad.

Stenentreprenad skapar magi

Tillsamman med ett helt team av människor började en bild växa fram. Där skulle vara buskar och skira blommor som avlöste varandra. Hon ville inte ha prydliga rabatter utan en mer vild känsla. Där skulle bli en dam samt en gång gjord av sten. Det var där denna stenentreprenad kom in i bilden.

De var hemma under starten av projektet och reste sedan bort för att låta de inhyrda experterna jobba ifred. De skulle ha kontakt via mobil om det uppkom några frågor. Efter några dagar på ett fint spahotell återvände de hem. Trädgården var helt transformerad. Att den vackra trädgårdsanläggningen var deras kunde de nästan inte tro.

10 Jan 2023